TVHenglo

Thijmen Vaas

Thijmen Vaas over colportage stickers

Alles wat je moet weten over de colportage sticker

 

Niemand wil vervelende mensen aan de deur, vooral niet als je net wilt ontspannen. Daarom is een colportage sticker ook zo handig. Een Colportage sticker is een plakbare tekst die aangeeft wie wel, en vooral wie niet, welkom zijn aan jouw deur. Je kan dus in één oogopslag aangeven of een verkoper of collectant wel of niet aan mag bellen. Zo weten ze direct of ze een kans maken, en zullen ze doorlopen als dat niet zo is.

 

Welke colportage sticker is voor mij de juiste?

 

Er zijn heel veel verschillende stickers beschikbaar, toch lijken ze in essentie veel op elkaar. Elke colportage sticker geeft een duidelijke boodschap aan verkopers, geloofsovertuigers, reclame, huis aan huisbladen en collectanten. Toch hoeft dit niet per se afkeurend te zijn.

Er is namelijk ook een colportage sticker die aangeven wat juist wel mag. Veel mensen hebben bijvoorbeeld geen interesse in verkopers en geloofsovertuigers, maar willen wel geld geven aan collectanten. In dit soort gevallen kan je dan kiezen voor een sticker met zowel een Ja als een Nee. Op die manier wordt er duidelijk aangegeven dat verkopers niet gewenst zijn, maar collectanten wel aan mogen bellen.

Een colportage sticker richt zich niet altijd op enkel op mensen. Ze bestaan ook om aan te geven welke post wel en niet gewenst is. Mocht je liever geen huis aan huisbladen meer ontvangen en heb je een hekel aan reclame, dan kan je met een colportage sticker aangeven dat beiden niet meer welkom zijn in jouw huis.

 

Waar plaats je een colportage sticker?

 

Logischerwijs zal je de colportage sticker ergens op je deur plakken, dit is immers waar ze het beste zichtbaar zullen zijn. Toch zijn er een aantal plaatsen waar ze het effectiefste zijn, en dit verschilt per sticker.

Wil je aangeven dat verkopers, collectanten of geloofsovertuigers niet meer welkom zijn aan jouw deur, dan kan je het beste deze colportage sticker plakken bij de deurbel. Op die manier weet je zeker dat deze mensen de sticker zien tevoren ze aan zullen bellen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om deze colportage stickers op het deurkozijn te plakken.

Wil je liever aangeven dat je geen reclame of andere irrelevante post niet meer wil ontvangen, dan kan je het beste een geschikte colportage sticker plakken op de brievenbus. Als je dit op de klep plakt moet de postbode het wel lezen voordat hij de post aflevert.

Previous Post

© 2020 TVHenglo

Theme by Anders Norén